Kosmetika ZUII se vyrábí ručně v Austrálii. Je to první certifikovaná biokosmetika, která nabízí všechny nejoblíbenější výrobky pro líčení pleti, očí a rtů v nejvyšší biokvalitě (certifikáty BDIH/COSMOS ORGANIC). Všechny produkty jsou minimálně z 95 % složené z  květin a jejich výtažků certifikovaných v biokvalitě. Tím se liší od kosmetiky označené jako přírodní, na čemž si velmi zakládají. Jako další přísady jsou při výrobě Zuii použity ty nejkvalitnější esenciální oleje, vitamíny a minerály. Naprostou samozřejmostí dekorativních výrobků Zuii je, že neobsahují žádné chemické látky z ropy, parabeny, mastek, geneticky modifikované složky ani konzervační látky a nejsou testovány na zvířatech.

Základem produktů jsou poupata z růží (rosa damascena), poupata z jasmínu (jasminium officinale) a květy heřmánku (chamomilla recutita). Jasmín a růže jsou tradičně symboly ženskosti a něhy, heřmánek je uznávaná léčivka.

1. Zuii má stejně pestrou škálu výrobků a barev jako běžná dekorativní kosmetika (například 15 odstínů makeupu)

2. produkty mají bezpečné přírodní (resp. bio) složení, na které je firma pyšná

3. všechny složky výrobků mají pečující účinky (květy, oleje např. ricinový, výtažky pelargonie, kopřivy..)

4. všechny produkty, zejména make-upy, krásně voní a jsou vhodné i pro citlivou pokožku

5. makeupy se skvěle roztírají a lehce kryjí, zároveň ale nepřekrývají vrásky, aby pleť vypadala přirozeně

6. oční stíny mají pestrou paletu barev a dlouho vydrží, stejně tak rtěnky

Majitelka Bioplanety Martina Bartoníčková používá ZUII již nějakou dobu a je velmi spokojená, proto vám tuto značku vřele doporučuje.

"Jsem nadšená z voňavých maeupů, které se krásně nanášejí a vypadají přirozeně, ne jako když si nasadíte masku. Oblíbila jsem si také oční stíny, které krásně barví a vydrží a barevné řasenky, u kterých nedávno vylepšili složení. Mají i bezvadné rtěnky, které obecně začíná znovu používat stále více žen, a ty od Zuii jsou na rtech opravdu moc příjemné. Nemusíte se bát, že s rtěnkou sníte například těžké kovy jako u běžné dekorativní kosmetiky."

Celou paletu výrobků ZUII i další dekorativní kosmetiky si můžete vyzkoušet v našem obchodě.

Milé ženy, buďme na sebe hodné a dávejmě přednost kvalitě před kvantitou. To, že máme tu příjemnou možnost líčit se a krášlit je dar, a nejkrásnější je, pokud ho využíváme ne primárně kvůli mužům nebo okolí obecně, ale především kvůlu sobě a svému dobrému pocitu :)

 text: Lucie Korbová