Sotva jsme zamávali prosluněnému létu na shledanou, už je tu barevný podzim! A to se vší parádou! Zahrádky vydaly své poklady, sady nás obdarovaly sladkým ovocem a my se můžeme těšit z úrody. Příroda se ponořila před zimním spánkem do plejády pozitivních barev.

Mnoho z nás má podzimní období spojeno s plískanicemi, blátem a sychravým počasím. Pokusme se ale na vše podívat dětskýma očima, vrátit se do časů, kdy nám tohle bylo úplně fuk a užívali jsme si čerstvého, svěžího vzduchu a pouštěli draky ve společnosti našich kamarádů…

Abychom během podzimu jen nepřežívali, ale naopak tento čas dokázali řádně prožít, zařaďme do svého jídelníčku potraviny, které prohřejí tělo.

Ráno Vás spolehlivě nastartuje cereální kaše. Vyzkoušejte sortiment značky Forky’s nebo novinky výrobce Janova Pec. V obou případech budete jistě nadšeni! Vydatnou snídani zajistí rovněž lyofilizované kaše LYOFood. Mrazem sušený pokrm si zachovává veškeré vitamíny, minerály. Stačí jídlo zalít horkým mlékem nebo jakoukoli jeho alternativou, či vodou.

Oběd můžete zakončit šálkem lahodné kávy. Jistě Vás nadchne výběr z variant kávy Destination. Zrna pro pražení jsou dodávána z různých koutů světa. Poté se pomalu praží při nízké teplotě, což umožňuje plné rozvinutí chuti.

Milovníci čaje mohou okusit neotřelé variace firmy English Tea Shop. Spolehlivě dokáží vykouzlit blaho ve vašich očích.

Podzim přeje ostřejšímu koření. Dopřejte si k večeři teplou dýňovou polévku se špetkou chilli. Využijte hřejivé účinky zázvoru nebo skořice, přidejte do jídel kurkumu nebo kari pastu. Hned Vám bude o něco lépe!

I během podzimu touží být každá žena krásná! Vybledlo vám letní opálení? Toužíte po výrazném pohledu vašich očí? Podpořte svůj půvab dekorativní kosmetikou Couleur Caramel. Tato francouzská značka má tradici již od roku 2003. V jejím širokém sortimentu naleznete vysoce kvalitní BIO produkty, které jsou vhodné pro každou pleť, včetně citlivé.

Pánové, kteří touží být ve formě, jistě ocení nabídku proteinů firmy Sunwarrior. Jsou vhodné k doplnění energie po sportu, při únavě, k růstu svalů, k udržení silného imunitního systému. K mání jsou tři druhy – bez příchutě, vanilka a čokoláda.

U dětí i dospělých je vhodné doplňovat průběžně během sychravého podzimu vitamíny. Přírodní variantu nabízí značka Viridian. Výrobek Liquid Iron mohou užívat děti i dospělí, senioři, rovněž lidé, kteří se zotavují po nemocech. Spolehlivě dodá tělu železo, vitaminy C, B1, B2, B3, B5, B6, kyselinu listovou a jód.

Přejeme vám veselý podzim!

 

                                                                                  Za tým Bioplanety Lenka B.