Cítíte to ve vzduchu? Tetelíte se blahem, sotva Vám roztaje sněhová vločka na nose? Doba adventní se pomalu chýlí ke konci, aby ji vystřídaly tolik očekávané Vánoce a následné oslavy spojené s přelomem roku!

                Patříte k těm, kteří zběsile běhají po obchodech a shánějí na poslední chvíli dárky? Jste ochotni vyčkat nekonečné a stresující fronty u pokladen? Zamysleme se. Co když naši blízcí ocení spíše náš úsměv a pohodové vzezření, než horu dárků s doprovodem ustaraného výrazu, zda se to či ono bude líbit…

                Zkusme se oprostit od megalomanství, zaměřit se na niterné pocity a radovat se z maličkostí. Snažme se strávit více času s blízkými lidmi, s nimiž můžeme v klidu a pohodě připravit báječné Vánoce i bez dlouhých front a stresu. Vraťme se do dětství, vzpomínejme, vytvořme si zábavu s ohledem na staré tradice a zvyky, na něž v moderní době často zapomínáme.

                K pohodové sváteční atmosféře přispěje například báječná medovina od firmy Pleva. Vyzkoušejte třeba limitovanou štrúdlovou. Je zpracovaná pouze kvašením. Zachovává si tak všechny cenné látky. Navíc skvěle chutná!

                Komu by nestačila medovina, může si dát sklenku báječného červeného vína. Jistě ochutnejte výborný suchý Merlot od značky Rapunzel. Rozproudí Vám krev a dodá energii – ať v klasické variantě, či jako svařené víno!

                Koho by přeci jen přemohl stres, může se naložit do vany s koupelovou solí Cereus. Nastartuje Vás k další činnosti a zklidní mysl. Budete se cítit jako znovuzrození! Po koupeli pak promažte tělo šlehaným tělovým krémem Navia. Pro speciální příležitosti uvedla na trh tato slovenská značka edici Vánoční čas. Tento výrobek má všestranné užití. Můžete jej namazat na rty, obličej, tělo, popraskané paty. Vždy odvede perfektní službu!

                Se svátečními okamžiky jsou neodmyslitelně spojeny vůně. Nakapejte do aromalampy olej ze sladkého pomeranče, bergamotu nebo skořice. Zapalte svíčku s vůní dřeva a koření. S těmito ingrediencemi postupně roztají i ti největší mrzouti!

                A jdeme slavit! Mysleme při tom na zásadní pravidlo – všeho s mírou! Ať už to platí o jídle, zábavě, odpočinku i stresu! Užijme si vánoční čas v klidu, ve zdraví, ve společnosti přátel nebo v rodinném kruhu. Do nového roku pak vkročme tou správnou nohou!

 

                                                                                                                            Za tým Bioplanety Lenka B.